Telegram Group Search
به گزارش شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان ایران، سمیه اخترشمار دبیر مدارس مریوان از آموزش و پرورش اخراج شد.

سمیه اخترشمار، دبیر در بخش مرکزی شهرستان مریوان توسط هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان آموزش و پرورش استان سنه، از کار خود اخراج شد.

«انتشار مطالب توهین آمیز و نشر اخبار کذب علیه نظام جمهوری اسلامی، عضویت فعال در کانال‌های غیرقانونی صنفی معلمان در فضای مجازی و درج مطالب تحریک آمیز در کانال صنفی معلمان مریوان و سروآباد و فرهنگیان ایران، حمایت از احزاب کورد اپوزیسیون حکومت ایران و نشر آن در فضای مجازی» از جمله اتهاماتی است که اداره آموزش و پرورش مریوان در یک نامه به ایشان نسبت داده است.

هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان در استان سنه هم براساس همین اتهامات در تاریخ ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، حکم اخراج سمیه اخترشمار را صادر کرده است.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران گفته است که "ضمن ابراز انزجار از فضای امنیتی حاکم بر ساختار آموزش و پرورش  و اعلام حمایت بی‌دریغ از خانم اخترشمار صدور این حکم و سایر احکام مشابه را محکوم می‌کند."
بازداشت یك جوان در بوكان بە دلیل واکنش به مرگ رئیسی

اشکان اسماعیل‌نژاد شهروند کُرد اهل بوکان، در پی واکنش به از مرگ ابراهیم رئیسی و ابراز خوشحالی، پس از احضار به اداره تروریستی اطلاعات این شهر بازداشت شد.

به نوشته منابع حقوق بشری، این شهروند اهل روستای قاجری از توابع شهرستان بوکان روز چهارشنبه دوم خرداد ماه بازداشت شده است.

تا این لحظه از اتهامات مطروحه علیه این شهروند کُرد، مکان و همچنین شرایط نگهداری وی اطلاع دقیقی به دست نیامده است.
بازداشت کامبار بامداد هنرمند اهل گیلان
یک هنرمند اهل استان گیلان با هویت کامبار بامداد به دلیل انتشار استوری در رابطه با مرگ ابراهیم رئیسی، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است. این هنرمند در جریان جنبش ژن ژیان ئازادی نیز بازداشت شده بود.
هه نگاو
لیلا مهدوی، مادر جاویدنام سیاوش محمودی، ضمن انتشار تصویری از خود کنار مزار فرزندش، نوشت:

«دلنوشته‌های من واسه تو تمومی نداره ۱۶ سال و ۶ ماه با ۹ماه که در وجودم بودی به اندازه تمام دنیا به قول بچگیت به اندازه تمام ستاره‌های آسمون باهات خاطره تو ذهنم هست. از آن موقعی که در وجودم بودی وهمیشه باهات حرف می‌زدم تا الان که از من جدا هستی، یادمه چند روز قبل از این اتفاق از یک دنیا دیگه‌ای از یک دنیا موازی حرف می‌زدی از دنیای دیگر. و تو از من از جان من از کنار من جدا و به همان دنیای موازی خودت قدم گذاشتی. اما تو نباید تها بدون من می‌رفتی. رفتنت برایم زجرآور و دردناک است و غیر قابل باور.
داره دوسال میشه، ۳۰ شهریور امسال میشه دو سال. وقتی فکر می‌کنم هر لحظه عذاب بود درد بوده، اذیت بوده، استرس بوده، شکنجه روحی روانی بوده.
ببین من نزدیک به دوسال اینجا بودم کنارت در هر لحظه ثانیه نهال کاشتم، گل کاشتم، صدای آزادی‌خواهی که در وجودت بود به گوش جهانیان رساندم، اما من مادر چقدر روزها و شبها اینجا بودم حرف زدیم، گریه کردم، فریاد زدم. اما لحظه‌ای دلم آرام نشد.
حتی وقتی..... اما روزی دل من آرام می‌گیرد که این ریشه ظلم و قدرت سیری‌ناپذیر که چنان طعمش برای ظالمین شیرینه که خود را چنین می‌کنن..... اما مادر این درخت ظلم بی‌ریشه باید کلهم از خاک بیرون آید.

برای ستایش خواهرت برای دوستانت برای مادران این سرزمین که دیگر داغ دار نشوند برای خیلی چیزهای دیگر برای قلمی که در سانسور است، برای مادری که در سکوت است. هر وقت رسیدم اینجا همیشه دور برت را مرتب کرد، تمیز کردم شستم، اینجا شیر مردی از دیار آریایی است که ناجوانمردانه به خاک و خون کشیدنش و این درد و این ظلم هیچوقت از قلب مادر لحظه‌ای از یاد نرفت ونمی‌ذارم برود
زنده باد سیاوش قهرمان زنده باد ایران آزاد ما»
آخرین یکشنبه ماه ماى در سوئد روز مادر نامگذا ى شده ، این روز را به همه مادران شادباش میگوییم و در برنامه امروز اشاره اى کوتاه به تاریخچه این روز و چگونگى برگزارى آن خواهیم داشت
آنا جارویس* (۱۸۳۲ تا ۱۹۰۵) زن خانه‌داری بود که در امور اجتماعی از جمله گسترش امر بهداشت به منظور نجات کودکان از مرگ و میر بسیار فعال بود.
در روز ۹ مه سال ۱۹۰۵، آنا جارویس در گذشت و دختر او که نیز نامش آنا بود، بر آن شد که کار جولیا وارد هئو را ادامه دهد و همچنین خاطره و سنت مبارزه مادرش را جاودانه سازد. آنا جارویس (۱۸۶۴ تا ۱۹۴۸) با نوشتن نامه به قانونگذاران کشور تلاش خود را برای رسمی کردن روز مادر آغاز کرد. وی برای اولین بار در ۱۰ ماه مه ۱۹۰۸ در شهری که مادرش در روزهای یکشنبه در مدرسه کلیسا تدریس کرده بود، روز مادر را جشن گرفت. به تدریج مردم دیگر شهرهای امریکا روز مادر را جشن گرفتند تا جایی که در سال ۱۹۱۲ چهل و پنج ایالت امریکا روز مادر را رسمی کرده بودند. در سال ۱۹۱۴، به دستور رئیس جمهور وقت امریکا، وودرو ویلسون، روز مادر به عنوان یک روز ملی به رسمیت شناخته شد.
روز مادر ریشه در همگرایی مادران در تلاش آنان برای حفظ صلح و نجات جان فرزندانشان دارد و هنوز سازمان‌های زنان در امریکا تلاش دارند تا فعالیت‌های اجتماعی در این روز در زمینه‌های بزرگداشت صلح و مخالفت با جنگ و بهبود وضعیت کودکان و مادران سامان داده شود.
و اما آخرین یکشنبه ماه مه از سال ۱۹۱۹ تاکنون در سوئد روز مادر بوده است. روزی که همگان از مادران خود, و یا هر انسان دیگری که او را بعنوان مادر ستایش میکنند, تقدیر بعمل می آورند.رادیو فرهنگ گوتنبرگ سوئد همراه با همه برنامه سازان رادیو روز مادر در سوئد را به همه شنوندگان گرامى خود شادباش می گوید.
@raadiofarhang
شناسایی شد
یکی دیگر از مزدوران رژیم در لندن را بشناسیم: این چهره اسدالله توفیقی معروف به اسد چماق بسیجی پاسدار تروریست از یگان ابوذر منقطه ۱۷ تهران و سرکوب کننده اعتراضات مردمی تهران در مناطق ۱۵ و ۱۶ و ۱۷ و ۱۸ استان تهران و فعالیت در پایگاه  تروریستی بسیج ابوذر
اعزامی ۱۴۰۰ به استرالیا و بازگشت به ایران در ۱۴۰۱ و اعزامی مجدد در ۱۴۰۲ به لندن
جاسوس و مخبر اسدالله توفیقی که در کشتار و قتل جوانان ایرانی دست دارد. لطفا اطلاع رسانی و افشاگری کنید..
آرمان مرادی جهت اجرای حکم حبس به زندان سنندج منتقل شد
دوشنبه سی و یکم اردیبهشت ١٤٠٣، آرمان مرادی، فعال مدنی و دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد علوم سیاسی دانشگاه رازی کرمانشاه پس از مراجعه به شعبه اجرای احکام دادگاه سنندج برای اجرای حکم حبس به زندان مرکزی سنندج منتقل شد.
كردپا
تجمع اعتراضی کارکنان آتش نشانی اراک در مقابل شورای شهر اراک
در اعتراض به مشکلات معیشتی و رفاهى
کامیار بامداد، به خاطر گذاشتن این استوری در صفحه اینستاگرام خود، بازداشت شد

بنا بر این خبر #کامیار_بامداد ، جوانی است اهل شهرستان  شاندرمن در استان گیلان، که در صفحه اینستاگرامش کلیپ‌های طنز منتشر می‌کند. البته  گفته می شود در صفحه اینستاگرامش ویدیویی وجود دارد که به وقایعی مثل سقوط هواپیمای اوکراینی، کشتی سانچی و ... اشاره می‌کند.

آقای کامیار بامداد، در جریان خیزش انقلابی ۱۴۰۱، روز ۲۶ آبان ماه در شهرستان ماسال بازداشت شده بود و چند ماه را در بازداشت گذراند.
مادر جاویدنام حنانه کیا، تصویری از او در اینستاگرام خود منتشر کرد و نوشت:
«ما را دل از کشاکش دنیا شکسته است
این کشتی از تلاطم دریا شکسته است
تنها ننالم از غم ایام و جور یار
باشد مرا دلی که ز صد جا شکسته است.
نه می‌بخشیم، نه فراموش می‌کنیم.»

حنانه کیا، معترض ۲۳ ساله اهل نوشهر بود که چند روز قبل از جشن عروسی خود، در ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ به‌دست ماموران جمهوری اسلامی کشته‌ شد.
جمهوری اسلامی، دشمن شادی و زیبایی و دشمن زندگی است و نگذاشت که شادی حنانه، عروس زیبای ایران، تداوم داشته باشد.
فشار سپاه بر چهار زندانی پرونده "شهرک اکباتان" جهت اخذ اعتراف اجباری

مرکز حامیان حقوق بشر گزارش داد که محمدمهدی حسینی، مهدی ایمانی، میلاد آرمون و نوید نجاران، در حال حاضر در مکانی نامعلوم زیر نظر اطلاعات سپاه تروریستی پاسداران برای اعتراف اجباری علیه خود تحت فشار هستند.

این زندانیان روز سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت ماه از زندان قزلحصار به مکانی نامعلوم منتقل شدند.

پیشتر منابع حقوق بشری، اعلام کردند که علیرغم بی‌خبری از این زندانیان سیاسی، این احتمال وجود دارد که آن‌ها به بازداشتگاه اطلاعات سپاه منتقل شده‌ باشند.

از میان هشت متهم سیاسی این پرونده، حسین نعمتی، علیرضا برمرزپورناک، علیرضا کفایی و امیرمحمد خوش‌اقبال در بهمن سال گذشته، با تودیع وثیقه از زندان قزلحصار آزاد شدند.

پیش از این، پیام درفشان، وکیل دادگستری اعلام کرده بود که میلاد آرمون، سیدمحمد مهدی حسینی، مهدی ایمانی و نوید نجاران با اتهام "محاربه" در زندان هستند.

فروردین سال جاری پرونده موسوم به شهرک اکباتان به علت آنچه رفع نقصی محرمانه عنوان شده بود، به دادسرا بازگردانده شد.
احضار یک فعال صنفی پس از گزارشی از افزایش آمار فروش شیرینی

امروز یکشنبه ۶ خرداد ماه ۱۴۰۳، علی بهره مند، رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران، در پی ارائه گزارش آماری از افزایش میزان فروش شیرینی در دوران مرگ ابراهیم رئیسی و اعضای همراه وی، پس از شکایت دادستان تهران، به شعبه بازپرسی، احضار و برای مدتی بازداشت شد. 
حقوق بشر در ايران
اخراج دو فعال صنفی دیگر در مریوان
تحسین مصطفی عضو هیئت مدیرە و سامان کوشش از فعالان انجمن صنفی معلمان مریوان با حکم هیئت رسیدگی به تخلفات اداری از آموزش‌وپرورش استان کُردستان (سنندج) اخراج شدند.
هه نگاو
بازداشت حداقل ۱۰۰ دانشجو در مقابل درب دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوهانک

بنابر گزارشات منتشر شده، امروز یکشنبه ۶ خرداد دو ون سفید به همراه تعداد زیادی نیروی پلیس با باتوم و اسلحه درمقابل دانشگاه آزاد واحد سوهانک اقدام به بازداشت و اخذ تعهد از دانشجویان دختر کردند.

بعضی از دانشجویان دختر تنها به دلیل پوشیدن مانتوی جلوباز مجبور به امضای تعهد شدند و در مواردی گفته شده تا چادر سر نکنند یا جلوی مانتوشان را با سنجاق نبندند حق خروج از ون را ندارند. بنابر گزارشات در ساعات حضور گشت درمقابل این دانشگاه، از حدود صد دانشجو تعهد اخذ شده است.
دانشجويان متحد
امیر رئیسیان: تماس تلفنی توماج صالحی از زندان «برقرار» شده است
وکیل توماج صالحی می‌گوید مشکل کارت تلفن این هنرمند زندانی «از دیروز» حل شده و تماس تلفنی او برقرار شده است.
امیر رئیسیان، وکیل مدافع توماج صالحی، خواننده رپ اعتراضی که در زندان دستگرد اصفهان به سر می‌برد، روز یک‌شنبه ششم خرداد، با اعلام این خبر در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که موکلش «امروز» با او تماسی داشته و گفته که «وعده‌هایی برای حل مشکل ملاقات داده شده است.»
بنا بر اعلام پیشین آقای رئیسیان، «یک روز پس از ابلاغ حکم اعدام» تماس‌های این زندانی سیاسی «قطع شد» و ملاقات‌ او نیز، «به علت این‌که مشروط به فیلم‌برداری شد، قطع شده» بود.
این اقدام در حالی صورت گرفته بود که مقامات زندان آن را مبنی بر «دستور قضایی» عنوان کرده بودند، حال آن که دادگاه اعلام کرده بود در این مورد «دستوری نداده» است.
پیش از این، در روز پنج‌شنبه ۲۷ اردیبهشت وکلای توماج صالحی اعلام کرده‌اند که درخواست فرجام‌خواهی از دیوان عالی جمهوری اسلامی برای پرونده این خواننده معترض ثبت کرده‌اند.
سازمان عفو بین‌الملل پیشتر از قوه قضاییه جمهوری اسلامی خواسته که با لغو حکم اعدام توماج صالحی، او را فورا و بدون قید و شرط آزاد کند.
ممنوعیت تماس؛ ضیا نبوی به بند عمومی زندان اوین بازگردانده شد

روز شنبه پنجم خردادماه، ضیا نبوی، زندانی سیاسی از سلول انفرادی به بند عمومی زندان اوین بازگردانده شد. او به مدت بیست روز از امکان برقراری تماس تلفنی محروم شده است. آقای نبوی روز یکشنبه هفته گذشته در پی اطلاع رسانی در خصوص وجود حشره ساس در بند هشتم زندان اوین، به صورت تنبیهی به سلول انفرادی منتقل شده بود.
آقای نبوی عصر روز شنبه پنجم خرداد ۱۴۰۳، پس از گذراندن یک هفته حبس در سلول انفرادی، به بند هشت زندان اوین منتقل شده و به مدت بیست روز از امکان برقراری تماس تلفنی با خانواده خود محروم شده است
آزادی موقت ایوب رسول‌زاده، فعال محیط‌ زیست با تودیع وثیقه دو میلیارد و ۵۰۰ میلیونی

روز یکشنبه ششم خرداد ١٤٠٣، ایوب رسول‌زاده، فعال محیط‌ زیست اهل پیرانشهر پس از ۱۹ روز بازداشت و بازجویی با تودیع وثیقه دو میلیارد و ۵۰۰ میلیونی به ‌صورت موقت از زندان نقده آزاد شد.
كردپا
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
ندا میرزالو، فرزند یکی از جان‌باختگان و مدافع میهن در جریان جنگ ایران و عراق، در واکنش به «شهید» خواندن ابراهیم رئیسی، در این ویدیو می‌گوید تا وقتی که لقب شهید به جنایتکاران و جلادان داده می‌شود، پدر من «شهید» نیست و من دیگر فرزند «شهید» نیستم.
او همچنین به حمله خشونت‌بار اوباش وابسته به جمهوری اسلامی به مخالفان در شهر لندن هم واکنش نشان می‌دهد. (هویت یکی از آن افراد مشخص شده که عراقی است.)

خانم میرزالو می‌گوید به خاطر گریه بی‌امان، این ویدیو را چندین بار ضبط کرده است.
شناسایی یکی دیگر از مزدورانی که در حمله به معترضین آزادی خواه در لندن و ضرب و شتم بانوان‌نقش داشته است.

سید احمد الوداعی متولد عراق

@raadiofarhang
2024/05/27 06:58:09
Back to Top
HTML Embed Code: